Helse - og omsorgstjenester der du bor

Kamfer privat hjemmesykepleie, privat hjemmesykepleie oslo, Kamfer privat omsorg, omsorg, eldreomsorg, private omsorgstjenester, privat hjemmehjelp, privat eldreomsorg
Kamfer privat hjemmesykepleie, privat hjemmesykepleie oslo, Kamfer privat omsorg, omsorg, eldreomsorg, private omsorgstjenester, privat hjemmehjelp, privat eldreomsorg
 

Kamfer skal lindre

Kamfer er et ekstrakt som utvinnes fra det eviggrønne kamfertreet som finnes i Asiaregionen. I lang tid har Kamfer blitt anvendt som et smertestillende liniment til lindring av revmatiske smerter, nervesmerter og ryggsmerter. Kamferdråper, Kamferdrops og Kamferpose rundt halsen ble ofte brukt ved forkjølelse og vond hals blant tidligere generasjoner. Kamfer virker ved at det stimulerer nerveendene, og dekker over underliggende smertesignaler og gir smertelindring til verkende muskler.

Vi i Kamfer AS mener at også våre tjenester kan lindre. Vi vet at ulike funksjoner svekkes med alderen, og vi vet at det er en helt naturlig prosess. Men, vi vet også at det for mange er vanskelig å innse slike funksjonsforandringer som skjer over tid. Andre hendelser og forandringer er mer dramatiske, og i mange tilfeller kan man ikke gjøre noe med selve roten av problemet. For noen kan det handle om mentale smerter, nedstemthet eller ensomhet. Andre ergrer seg over at de ikke lenger mestrer aktiviteter og situasjoner som en fint mestret til tidligere i livet. Det være seg oppgaver i huset, påkledning, eller å engasjere seg i sosiale aktiviteter gjennom kontakt med andre.

Hver dag treffer vi i Kamfer mennesker med ulike utfordringer og behov, og hver dag gjør våre medarbeidere sitt ytterste for å lindre litt der det trengs. Hver dag er vi noens hjelpende hånd, ledsager eller noens støtte og initiativ.
Også gir vi våre kunder noe å se frem til. Det neste besøket. Kamfer kan altså ikke fjerne smerte, negative tanker, et savn eller en ergrelse, men vi kan lindre litt med noen hyggelige stunder, og nødvendig hjelp ila uken. Ofte ser vi at samvær med andre mennesker er det lindrer best.

Kamfer - Omsorg gjennom samvær